Coaching

Coaching er en forandringsprosess hvor den enkelte (individ, gruppe eller team) er ansvarlig for sin egen utvikling og suksess.

Verdens ledende forening for profesjonelle coacher (ICF, International Coach Federation) definerer coaching som “partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential.”.

Oversatt til norsk blir det: «Coaching er å inngå partnerskap med klienter i en reflekterende og kreativ prosess som inspirerer dem til å maksimere sitt personlige og  profesjonelle potensial.

En coach er ikke en teraput, psykolog, psykiater eller konsulent som forteller deg hva du skal gjøre. Sammen finner vi svarene. Og selvsagt kan du få dykke inn i mine erfaringer, når det er behov for det underveis.

Jeg følger ICF Etiske retningslinjer i min virksomhet.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Relasjonen mellom deg som kunde og meg som coach er viktig for at dette skal gi gode resultater. Du må tro på at akkurat jeg kan hjelpe deg med det du trenger støtte til. Og jeg må tro på at jeg kan være den som kan bidra riktig for deg.

Jeg vil gjøre alt jeg kan for at du skal nå dine mål og for at vi skal få til dette sammen!

Disse 30 minuttene vil hjelpe deg til å finne ut om jeg er den rette for deg.

VIL DU HA COACHING?

La meg kjøpe en 30 minutters coaching time til deg. Helt uforpliktende ved å trykke knappen under. Da sender du en e-post, så tar jeg kontakt med deg for å finne en tid som passer for deg.

Co-Active Coaching

En video fra Coaches Training Institute (CTI) som presenterer co-active coaching.

Har du andre spørsmål?

Ta kontakt med meg så svarer jeg deg så raskt jeg kan. Det kan ta noe tid ved stor pågang. Men jeg vil svare deg så fort jeg har mulighet.

Her er noen av de viktigste områdene vi kommer innpå i coaching:

Personlighet

Her utforsker vi hvem du er. Det handler om hvordan du tenker, føler og er over tid.

Verdier

Verdier hjelper deg å ta de rette valgene. De er nøkkelen til våre forskjeller i motivasjon og visjon.

Mål

Her finner vi mål som er utfrodrende, spesifikke, engasjerende og evaluerbare ut fra verdiene dine. Mål gir deg retning i livet.

Tanker

Mange opplever at tankene løper løpsk, eller at det er vanskelig å konsentrere seg. Dette kan vi kontrollere med mental trening.

Følelser

Vi har fem hovedfølelser som alt springer ut fra; sinne, frykt, avsky, sorg og glede. Disse kan du kan selv velge hva du vil gjøre noe med.

Kropp

Du får hjelp til å fokusere på egen kropp gjennom fysisk bevegelse, meditasjon/mindfullness, fornuftig kosthold, nok vann og god søvn.

Sjel

Du blir utfordret på å tro på noe større enn deg selv. For noen er det menneskeheten, andre religion eller spiritualitet.

Sabotører

Sammen finner vi dine sabotører. Det er negative tanker, ord, følelser og andre ting hindrer deg i å nå dine mål.

Hjelpere

Sammen finner vi dine hjelpere. Det er postitive tanker, ord, følelser og andre ting som hjelper deg i å nå dine mål.

Ring meg i dag +47 93 25 04 93
eller send e-post på mariuseriksen@me.com

Today I’m not what I think I am, I’m not what you think I am – I am what I think you think I am.  – Cooley

Disse har hatt tillit til meg så langt

Meny